Cautare

251 de rezultate pentru "funeriu diplome spiru haret" (4.00 secunde)
A obtinut diplome sau alte titluri stiintifice prin plagiat dovedit prin hotarare judecatoreasca; 9. Se afla sub incidenta unei hotarari judecatoresti definitive privind incompatibilitati sau conflict de interese;
Primii zece exportatori ai Gorjului au fost premiati ieri de Centrul Roman de Comert Exterior (CRCE). Directorii firmelor care fac export au profitat de ocazie pentru a-si expune problemele in fata oficialilor veniti de la Bucuresti.
Castigatorii concursului au fost rasplatiti de Mariana Iorgus, presedintele juriului, cu premii in bani, iar toti participantii au primit diplome de participare.
In plus, 18 profesionisti contabili din Dolj au primit diplome prin care li s-au recunoscut meritele deosebite.
"Pana acum nu am castigat decat medalii si diplome si am cheltuit bani. Sper insa ca macar o parte din inventiile si inovatiile mele sa-mi aduca profit la un moment dat", a spus Valentin Melusel.
Cursurile MBA si ACCA, recunoscute international Cursurile MBA (Master in Business Administration) si ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) ofera absolventilor posibilitatea ca, pe langa o pregatire temeinica, sa beneficieze de avantajele unor diplome recunoscute dincolo de granitele tarii.
Calitatea de practician in insolventa poate fi dobandita pe baza unei diplome de studii de invatamant superior de lunga durata in drept, stiinte economice sau inginerie, a unei experiente in domeniul juridic sau economic de cel putin trei ani de la data obtinerii diplomei de studii si dupa promovarea examenului de admitere, organizat de Uniunea Nationala a Practicienilor a Insolventa din Romania.
In aplauzele parintilor, copiilor le-au fost inmanate diplome si banii care vor mari numarul cadourilor de sub bradul de Craciun.
"Cursurile sunt predate de International English School - scoala certificata, cu diplome de absolvire recunoscute de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Arhitectii si cercetatorii universitari trebuie sa se adreseze Ministerului Universitatii si Cercetarii, www.miur.it Echivalarea diplomei poate dura peste trei luni Potrivit site-ului Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, in unele cazuri, recunoasterea acestor diplome, indiferent de calificare, poate dura mai mult de trei luni de la depunerea dosarului la autoritatea competenta.
Ieri a fost ultima zi a acestui atelier, iar "invataceii" au primit diplome de absolvire, recunoscute international, in ciuda faptului ca cei mai multi dintre ei au chiar si cite o afacere.
În acelasi timp, sindicatele acuza patronatele ca vor sa plateasca la fel un licentiat si un muncitor necalificat. Angajatii cu diplome de studii ar putea sa-si plânga anii pierdutii prin facultati daca guvernul ia în calcul cererea patronatelor de a nu plati prea mult pentru policalificati.
Cursurile vor începe de la 1 aprilie si se adreseaza atât celor care vor sa urmeze aceasta meserie si sunt someri, cât si celor care lucreaza în acest domeniu si nu au diplome.
fotocopie a diplomei de bacalaureat si a ultimei diplome de studii (dupa caz); certificat constatator, in original, emis de oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul unde isi are sediul societatea solicitanta, in care sa se mentioneze urmatoarele informatii:
Oricum, dupa cum se vede pe diplome, am omis semnul crucii, insemnele militare etc. si am impus un scris cu caracter gotic", a precizat Dorin Sandru.
Centrul Autorizat de Instruire al comunitatii Microsoft a fost realizat prin intermediul unui proiect ce urmareste îmbunatatirea pe termen lung a instruirii în tehnologia informatiei.Absolventii vor primi diplome recunoscute, dupa ce vor fi calificati la unul dintre cele opt cursuri:
Leonica Bonchis, sefa CECCAR Bihor, a oferit diplome de merit la 55 de experti contabili prezenti la eveniment, precum si sponsorilor si mass-mediei.
Figurile centrale la Davos, releva corespondentii saptamanalului amintit, au fost asa-numitii Doomsday Boys, cateva personalitati pline de diplome si distinctii, dar extrem de pesimiste in ceea ce priveste viitorul, prognozand chiar apocalipsa financiara.
Figurile centrale la Davos, releva corespondentii saptamanalului amintit, au fost asa-numitii Doomsday Boys, cateva personalitati pline de diplome si distinctii, dar extrem de pesimiste in ceea ce priveste viitorul, prognozand chiar apocalipsa financiara.
Cu aceasta ocazie, Valentin Zeicu, directorul general al CN ACN a inmanat celor 130 de salariati, dintr-un total de 420 ai companiei, care au peste 20 de ani de activitate in aceasta unitate, diplome si cate o prima constand intr-o suma de bani.
google-analytics.com